top of page
Search
  • A

Θέσις πληρώματα καμπίνας και πιλότους στην Smartlyx στην λάρνακα

Θέλετε να εξερευνήσετε τον κόσμο και να κάνετε τη διαφορά; Η παγκοσμίως αναγνωρισμένη εταιρεία ACMI (παροχή αεροσκαφών, πληρώματος, συντήρησης και ασφάλισης), που διαχειρίζεται ναυλωμένες πτήσεις καθώς και πτήσεις εμπορευματικών μεταφορών, αναζητά τώρα πιλότους για αεροσκάφη A320, A330 και B737 που θα ενταχθούν στο πλήρωμά της! Τι περιμένετε; Λάβετε μέρος στο roadshow μας και γνωρίστε μας προσωπικά ή διαδικτυακά για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα!

Πώς μπορούν οι πτήσεις για μια εταιρεία ACMI να μεταμορφώσου την καριέρα σας;

Ένα γνωστό εμπορικό σήμα και μια οικεία ρουτίνα γίνεται όλο και πιο σημαντικά για το ιπτάμενο προσωπικό. Η γοητεία της παγκόσμιας περιπέτειας, κάτι νέο κάθε μέρα και η αίσθηση του νοήματος – αυτά είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που διακρίνουν τις πτήσεις για μια εταιρεία ACMI από τις κανονικές εμπορικές αεροπορικές εταιρείες. Ενώ λειτουργεί κυρίως για διαφορετικούς πελάτες, οι πτήσεις της αεροπορικής εταιρείας ACMI μοιάζουν σχεδόν με μυστική αποστολή. Και κατά κάποιο τρόπο, αυτό είναι – ακριβές και απρόσκοπτο, ενώ παραμένει συναρπαστικό, μοναδικό και σημαντικό.

Ο Όμιλος SmartLynx έχει καθιερώσει τη θέση του ως ο κορυφαίος αερομεταφορέας ACMI στην Ευρώπη με διεθνείς εταιρείες, επεκτείνοντας την εμβέλειά της σε νέες αγορές εκτός Ευρώπης με έναν συνεχώς αυξανόμενο στόλο αεροσκαφών Airbus A320/A330 και Boeing 737 MAX 8. Οι πιλότοι λαμβάνουν όλη την υποστήριξη και τις προοπτικές που χρειάζονται για να εκπληρώσουν τους επαγγελματικούς τους στόχους μέσα από φανταστικές μυθιστορηματικές εμπειρίες, που περιβάλλονται από ομοϊδεάτες ροκ σταρ της αεροπορίας στο έδαφος και το πιλοτήριο. Οι ευκαιρίες και η υποστήριξη που παρέχει ο Όμιλος SmartLynx δίνουν φτερά και την ορμή να πετάξουμε ψηλά.

Είτε έμπειροι είτε μόλις ξεκινούν την καριέρα τους, οι πιλότοι της ACMI απολαμβάνουν την ευελιξία, την καινοτομία και τις εμπειρίες που άλλοι τομείς δεν μπορούν να νικήσουν και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να απογειωθείτε μαζί με έναν από τους μεγαλύτερους και περισσότερο φιλόδοξους παίκτες στην αγορά. Ο ουρανός είναι το μόνο όριο όταν αρχίζεις μια περιπέτεια με τον Όμιλο SmartLynx!

Είστε έτοιμοι να απολαύσετε τον περιπετειώδη τρόπο ζωής ενός πιλότου ACMI; Ελάτε να μας γνωρίσετε εδώ:

📍Διαδικτυακό Roadshow: 9, 12, 16 και 19 Ιανουαρίου 2023

📍Λάρνακα – 14 Ιανουαρίου 2023 📍Αθήνα – 13 Ιανουαρίου 2023 Δηλώστε συμμετοχή στα roadshow μας εδώ: https://lnkd.in/e7nNWk-d

Ποιες είναι οι ελάχιστες απαιτήσεις;

Εάν επιθυμείτε να υποβάλετε αίτηση για τη θέση του Κυβερνήτη, θα χρειαστείτε:

· ATPL (A) που έχει εκδοθεί από κράτος μέλος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ασφάλειας της Αεροπορίας (EASA),

· έγκυρο ME IR ratings (ικανότητα πτήσης με όργανα),

· ένα ελάχιστο επίπεδο 4 Επάρκειας Γνώσης Αγγλικής Γλώσσας του ICAO,

· μία σχετική έγκυρη ικανότητα τύπου με τουλάχιστον 500 χρονικές ενότητες ωρών στον τύπο ως κυβερνήτης

Αν θέλετε να κάνετε αίτηση ως Συγκυβερνήτης, θα χρειαστείτε:

· CPL(A) που έχει εκδοθεί από κράτος μέλος του EASA και επιτυχή βαθμολογία στο ATPL Theory Test (frozen ATPL),

· έγκυρο ME IR ratings (ικανότητα πτήσης με όργανα),

· ένα ελάχιστο επίπεδο 4 Επάρκειας Γνώσης Αγγλικής Γλώσσας του ICAO,

· μία σχετική έγκυρη ικανότητα τύπου με τουλάχιστον 500 χρονικών ενοτήτων ωρών στο σχετικό τύπο.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε σχετικά με τις διαθέσιμες ευκαιρίες καριέρας: https://linksome.me/smartlynx/ Ας πετάξουμε μαζί!

74 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page